BOXSCHUHE FUER FRAUEN LEDER HANDGEMACHT

Mittwoch

TOP BOTES DE BOXA

Totes les grans marques comencen amb una gran història, i Virtuos boxa no és l'excepció. La marca europea d'l'atlètic-desgast va ser fundada per l'italià natiu, Donato De Martis , que ha portat a terme el llegat de les habilitats que van aprendre del seu pare, Alessandro.
A l'igual que molts italians de l'època, Alessandro De Martiis va instal·lar a Torí, Itàlia a la recerca d'una vida millor, després de fugir de casa al sud d'Itàlia durant la Segona Guerra Mundial. el camí d'Alessandro per esdevenir un boxejador professional va esdevenir la sortida perfecta per enfocar la seva energia i construir una nova vida. Encara avui, Donato s'aprecia profundament els records que té d'aprendre a quadre del seu pare, i recorda vívidament el sentit d'orgull que sentia cada vegada que es va posar les sabates i els guants del seu pare.
En honor a el llegat d'Alessandro, Donato va seguir els passos del seu pare com un lluitador professional i, en última instància, com a entrenador a la famosa 5th Street Gym a Miami Beach, Florida , el centre d'entrenament famós pel debut de Mohammed Ali. Al llarg de la seva extensa carrera, Donato ha après les normes necessàries per a l'equip de combat i es va disposar a establir Virtuos boxa com una autoritat i líder en la indústria de la boxa. Amb la seva continu compromís amb l'excel·lència i el seu enteniment que no hi ha substitut per a una qualitat superior, Virtuos crea autèntica i duradora calçat de fabricació italiana i la roba dels millors materials per assegurar-se que està sempre a la part superior del seu joc.
A l'igual que la passió i l'amor per la boxa que Alessandro va passar al seu fill, Virtuos també té com a objectiu inspirar i despertar la propera generació de boxejadors. A través de segles de mà d'obra i coneixement de l'esport dedicat, esperem crear campions i els ajuden a provar i empènyer els seus propis límits. Combinant l'experiència de boxa amb un coneixement real d'esport de més ràpid creixement en l'actualitat, Virtuos boxa ajuda a realitzar el seu millor, de campana a campana. Abans de res, esperem que quan vostè es llisca en els nostres sabates, se sent el seu poder, i a el mateix temps, es dóna compte de la seva pròpia.